Tvangsfjernelse
“Det er min fornemste opgave at få alt frem, der taler til din fordel. Min eneste opgave er at varetage dine interesser.”

Det hjælper jeg også med

Der findes forskellige hjælpemuligheder til familier og børn, unge og forældre, der er på vej ud i en sag om tvangsfjernelse.

Læs om mulighederne her på sitet, så du er klædt på til en dialog med din kommune og selv kan få indflydelse på de valg, der skal træffes om dig og dit barn. Måske kan du finde støtte i børnesamtaler eller familierådslagning, hvor familie og dit øvrige netværk kan inddrages for at løse problemerne. Du har ret til at have en bisidder, når du kommunikerer med kommunen - læs mere om bisidder her.

Vidste du, at du har ret til en støtteperson, hvis dit barn er tvangsfjernet? Læs om § 54 støttepersoner her - jeg samarbejder med professionelle § 54 støttepersoner over hele landet og henviser gerne til dem.

Du kan også læse om reglerne for tvangsfjernelse og de typiske fejl, kommunerne begår, så du ved, hvad du skal være opmærksom på.

Læs mere om mulighederne her. Hvis du er i tvivl om noget eller har brug for konkret hjælp og råd, så kontakt advokat Rasmus Hedegaard på rh@advohus.dk eller på 87 80 12 79.